Hoe nu verder?

Met de tips uit 'Druk zijn is een keuze' en de bijbehorende opdrachten ben je al in staat om productiever te werken, heb je minder chaos in je hoofd en hou je meer tijd over datgene wat er echt toe doet. Het werkt het beste als je direct aan de slag gaat om de eerste stappen te gaan zetten. Alleen als je de stappen van de VRIJHEID-methode daadwerkelijk implementeert, zie je resultaat.

Wil je na het lezen van het boek aan de slag met één van de stappen uit de VRIJHEID-methode? Maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Heb je een stok achter de deur nodig? Ik heb je er graag bij.

Wil je precies weten hoe je alle stappen kunt toepassen in jouw bedrijf of in jouw leven? Dan is een van mijn coachingsprogramma's misschien iets voor jou. Ik help je dan live met het implementeren van de stappen. We gaan samen aan de slag en ik help je gericht verder. Hier vind je meer informatie.

Is 1-op-1 coaching niets voor jou, dan is een van de online-training misschien iets voor jou. Hierin leg ik je tot in detail uit hoe je de stappen toepast. Deze trainingen bekijk je in je eigen tempo en waar je maar wilt. Daarnaast krijg je toegang tot een besloten groep waarin je ervaringen en feedback kunt uitwisselen met andere deelnemers ook zijn er regelmatig Q&A sessies met mij, waarin je vragen kunt stellen.

Bekijk hier mijn volledige aanbod. Of vraag een gratis inspiratiesessie aan, zodat ik jouw vragen kan beantwoorden en je op weg kan helpen met de eerste stappen in het maken van keuzes. 

 

Hulp nodig bij het vinden van je passie?

Wat zijn jouw krachten en talenten?

Wil je erachter komen wat jouw talenten en drijfveren zijn? Dan raadt ik je aan om de gratis drijfverentest van Danielle Elenga te doen. Danielle helpt je te ontdekken wat jou drijft op een hele praktische en direct toepasbare manier. Je weet direct dat jouw krachten en talenten zijn en hoe je die kunt inzetten in je bedrijf.

Hulp nodig bij het creëren van eenvoud?

Heb je hulp nodig bij het creëren van eenvoud? Neem dan even contact met mij op via info@simpleorganizing.nl als je in de Regio Groene Hart/Rotterdam/Den Haag. Woon je in een andere regio? Dan beveel ik je onderstaande professional organizers van harte aan.

Regio Noord-Holland

"Als register professional organiser (RPO®) begeleidtMarianne Winter van MARY regelt het wel .nl® particulieren en ondernemers in Noord-Holland bij het maken van keuzes over spullen, documenten en tijd.

Marianne leert je praktische technieken aan en gaat samen met jou aan de slag. Je kunt bij Marianne terecht voor het opruimen van spullen, het op orde brengen van je administratie of het vinden van een gaatje in een volle agenda. Ook bied ze administratieve nazorg na het overlijden van een dierbare. Graag maakt Marianne alles eenvoudig en overzichtelijk. Zo kun jij een bewuste keuze maken en scheppen we samen weer ruimte.

Ben je nieuwsgierig geworden wat Marianne voor jou kan betekenen, neem dan vrijblijvend contact met haar op. Ze is lid van de Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers (NBPO) en heeft geheimhoudingsplicht. "Niemand hoort van mij wie mijn klanten zijn en wat ik met hen bespreek. Gelukkig heb ik klanten die daar wel heel open over zijn. Je vindt hun referenties op mijn website: www.maryregelthetwel.nl

Regio Utrecht

"Het geeft mij enorm veel voldoening als mijn klanten weer grip hebben op dat vlak waar ze mijn begeleiding bij gevraagd hebben. Het is mijn doel om mezelf weer zo snel als mogelijk overbodig te maken. Dan kan degene die ik begeleid heb het weer zelf en kan ik weer iemand anders begeleiden".

Ben jij benieuwd wat Monique voor jou kan betekenen? Je kunt geheel gratis en vrijblijvend met haar kennis maken. Via onderstaande button.

Regio Gelderland

Te weinig overzicht, structuur of tijd? Te veel spullen? Dat zijn zaken waarmee Lenie Kunne van 365dagenopgeruimd je kan helpen. Lenie begeleidt en adviseert, geeft tips, en  zet je in beweging. Op een manier die voor jou werkt en waardoor je leert hoe je het 365 dagen per jaar zelf zo kunt houden. Daardoor krijgt je weer een gevoel van controle en rust en komt er meer energie voor de leuke dingen in het leven.

Regio Noord-Brabant

Wil jij meer overzicht en rust? Kijk voor meer informatie op de website van Cokkie www.zinorganizing.nl of bel neem contact met haar op via 06 – 24 28 32 88, dan denkt Cokkie graag met je mee.

Regio Zeeland

Heb je na het lezen van 'Druk zijn is een keuze" een duwtje in de rug nodig en woon je in de regio Zeeland? Dan helpt Marije Ruijtenberg van helder & klaar  je graag de stappen beschreven in dit boek toe te passen op jouw leven. Zo hou je meer tijd over voor de belangrijke en leuke dingen in jouw leven. Marije stelt zich graag aan je voor:

"Ik ben Marije Ruijtenberg-van der Kaap en mijn bedrijf heet helder&klaar. Ik help werkende vrouwen om meer tijd over houden voor leuke dingen!

Vrouwen zijn gewoon superhelden. Zorgtaken, werk, huishouden, sociale verplichtingen, noem maar op. Lastig alle ballen in de lucht te houden. Ik help ze duidelijk te krijgen wat ze belangrijk vinden, prioriteiten te stellen, plannen, veel hacks , trucs en meer. Ik help ook met opruimen, het opnieuw indelen van je (woon)ruimte, timemanagement, gezinsmanagement, het op orde brengen van je (digitale) administratie e.d. Ik werk ook voor klanten met een Wmo-indicatie in bijna heel Zeeland (alleen Zeeuws-Vlaanderen niet)."

Regio Limburg

Extra

Speciaal voor 'Druk zijn is een keuze' schreef Marianne een blog en maakte ze een vlog: “TIJD voor verandering.

Monique Lutz - Meerruimte.nu 

Sinds 2011 is Monique professional organizer en eigenaar van Meerruimte.nu. Monique helpt vrouwen om meer grip op hun leven te krijgen. "Via de drie pijlers grip op spullen, gripop jezelf en grip op tijd bekijk ik met mijn klanten samen waar verandering wenselijk is.

Grip op spullen - Wil je je kledingkast eens goed doorspitten en opnieuw indelen? Heb je een zolder of schuur die is volgestouwd met spullen en wil je daar ruimte maken? Of staan er nog onuitgepakte verhuisdozen terwijl je al jaren geleden verhuisd bent? Dan gaan we daar mee aan de slag. Ik kom bij je thuis en we steken samen de handen uit de mouwen om meer ruimte te creëren. Jij bepaalt, ik begeleid het proces.

Grip op tijd - Als je merkt dat je in de knel komt met je beschikbare tijd en alles wat je wilt en moet doen, kunnen we daar mee aan de slag. Ik help je inzicht te krijgen in verschillende aspecten van je situatie, zodat je beter kunt bepalen waar je iets aan wilt veranderen en daar mogelijkheden voor gaan zien en uitproberen.

Grip op jezelf - Vaak komen we bij het organiseren van je spullen en/of je tijd gedachtes en gedrag tegen waar je last van hebt. Vaak zijn die gedachtes en dat gedrag in het verleden ontstaan om je te helpen, maar helpen ze je nu niet meer. Door hier inzicht in te krijgen en verandering in aan te brengen, maak je je leven makkelijker en leuker.

Cokkie Bakermans van Zin Organizing stelt zich graag aan je voor:

"Hallo, mijn naam is Cokkie Bakermans. Ik help je met opruimen. Hierdoor leer je keuzes maken, overzicht creëren en dit vast te houden. Met als resultaat meer ruimte in je huis en rust in je hoofd.

  • Ruimte, door bewust te kiezen. Weten wat voor jou belangrijk is. Wat doe je wel en wat juist niet? Welke spullen zijn voor jou waardevol en welke kunnen weg?
  • Rust verkrijg je door overzicht. Als spullen een logische vaste plek hebben. En je een systeem hebt voor je afspraken, aantekeningen en gedachten. Dan hoeft je niet meer alles te onthouden, waardoor je hoofd weer tot rust komt.
  • Resultaat verkrijgen en vasthouden in tijd, geld en energie. Je hoeft niet langer te zoeken naar spullen. Je schaft minder spullen aan. Je bent minder tijd kwijt met opruimen. En je besteed je tijd bewuster aan de dingen die jij zinvol vindt.

Samen kijken we naar wat al goed gaat en wat bij je past en vanuit daar werken we verder. Ik ben aangesloten bij de NBPO (Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers).

Ik ben van oorsprong een chaoot altijd op zoek om alles mooier, leuker en makkelijker te maken. Ik heb een gezin met twee kleine kinderen. Mijn eigen bedrijf geeft mij de vrijheid om zorg en werk beter te combineren. In het verleden heb ik gewerkt in de wetenschap, zorg en het bedrijfsleven. In deze sectoren heb ik altijd gewerkt aan productiviteit, kwaliteit, efficiëntie en het opleiden van mensen. Daarmee help ik jou je leven makkelijker en leuker te maken.

Woon je in de regio Limburg? Dan kun je terecht bij Rosette Camps van Camps Organizing & Office Support. Rosette stelt zich graag aan je voor:

"Mijn naam is Rosette Camps-Siebgens, en ik ben als professional organizer actief in de regio Limburg. “Georganiseerd leven” is voor mij een manier van leven waar ik dagelijks plezier van heb. Het zorgt voor veel rust en minder stress, en maakt het leven een stuk eenvoudiger."

Woon jij in de regio Limburg, worstel jij met tijd, taken en ruimte, en wil je ook graag leren hoe dit anders kan? Neem dan vrijblijvend contact op met Rosette voor een kennismaking.
Voor meer informatie, kijk op www.campsorganizing.nl .

Naast persoonlijke begeleiding geeft Rosette ook workshops, met name voor de zakelijke markt. Kijk even op www.campsorganizing.nl voor haar aanbod.

Hulp nodig bij het aanleveren van succesgewoonten?

Heb je hulp nodig bij het aanleveren van succesgewoonten? Begin dan met bewegen en gezonde voeding. Woon je in het Groene Hart? Dan kan Caroline van der Wagt van Studio My Shape / Power Fit Nederland je daar uitstekend mee helpen. Caroline helpt je naar een gezonder, fitter en strakker lichaam, in een ongedwongen sfeer waarin JIJ centraal staat. Professionaliteit, resultaatgerichtheid en een persoonlijke aanpak staan bij haar voorop.